Search
Close this search box.

Over ons

Gastvrijheid
Voedsel
Afrikaanse Decoratie

„Dompel jezelf onder in authentieke Afrikaanse elegantie bij Jet Villas Entebbe (JVE). Verscholen te midden van de rust van een woonwijk in de gemeente Entebbe, bieden we met trots onze verfijnde boetiekstijl accommodatie aan. Geïnspireerd door de charme van Afrika is onze betoverende vestiging doordacht ontworpen om ‚Betaalbaar Comfort in Afrikaanse Stijl‘ te bieden.

Locatie:

Gelegen aan de Kisalu-weg in het gebied Katabi, biedt JVE nabijheid tot de internationale luchthaven van Entebbe, diverse winkelcentra, sfeervolle restaurants, het nachtleven en handige financiële voorzieningen. Onze strategische locatie geeft je ook eenvoudige toegang tot belangrijke toeristische punten zoals het Wildlife Education Centre, de dierentuin van Entebbe, de Botanische Tuinen, de stranden van het Victoriameer, Ngamba Island en het Mabamba-moeras.

Accommodatie:

Om de sfeer intiem en persoonlijk te houden, bieden we 12 elite kamers, bestaande uit 6 premium tweepersoons- of eenpersoonskamers, 4 Classic Twin- of eenpersoonskamers en 2 Familiekamers. Elke kamer is versierd met lokaal geweven linnen, met de hand beschilderd met ingewikkelde Afrikaanse ontwerpen en uitgerust met milieuvriendelijke voorzieningen. Voor de lange reiziger of de oudere gast zijn onze extra lange semi-orthopedische matrassen ontworpen voor ultiem comfort.

Dineren:

Geniet van uitzonderlijk dineren in ons Swahili Dining en Kigelia Africana Restaurant. Heerlijke zelfgemaakte gerechten, evenals Afrikaanse, Indiase en intercontinentale keuken, voorzien in een scala aan smaken. Elk gerecht is gemaakt met lokale producten, wat verse en smaakvolle gerechten belooft.

Onze Omgeving:

JVE zet zich in voor milieuzorg. Met kenmerken zoals gerecyclede flessen wasbakken en ons met zonne-energie verwarmde water, zorgen we ervoor dat onze activiteiten duurzaam zijn. We bieden ook zelfgemaakte Jatropha-zeep op plantenbasis in elke kamer, bekend om zijn antibacteriële eigenschappen en zachte karakter.

Personeel en Veiligheid:

Ons gastvrije en goed opgeleide personeel is toegewijd om je verblijf bij Jet Villas Entebbe onvergetelijk te maken. Voor je gemoedsrust staat elke kamer onder toezicht van een toonaangevend particulier beveiligingsbedrijf, compleet met paniekknoppen en afstandsbedieningen.

Jet Villas Entebbe is meer dan een verblijf – het is een verheven ervaring die het comfort van moderne voorzieningen verenigt met de mystiek van Afrikaanse charme. Of je nu Oeganda bezoekt voor een safari, zaken, educatieve evenementen, sportevenementen of familiereünies, Jet Villas Entebbe is jouw betrouwbare gastvrije thuis in de parel van Afrika. We nodigen je uit voor een uitzonderlijk verblijf dat in je herinneringen zal blijven.

Karibu Jet Villas Entebbe – Welkom in jouw Afrikaanse thuis!“

Jet Villas Entebbe © 2003 All Rights Reserved.